Skip to content

‘Wandelen is het beste medicijn.’
(Hippocrates)

Informatie voor werkgevers

Heeft u een werknemer die vastloopt of vreest u voor ziekteverzuim? Dan is Wandelcoaching een uitstekende optie om deze letterlijk en figuurlijk weer op weg te helpen! Ik bied een aantal trajecten die voor werkgevers interessant zijn. Deze trajecten zijn afgestemd op de werknemer, maar uiteraard met een helder gemeenschappelijk doel voor ogen. Mijn betaalbare trajecten zijn daarnaast óók aantrekkelijk voor kleinere werkgevers.

Coachingstrajecten voor werkgevers

Ik bied een aantal trajecten, waaronder verzuimpreventie-trajecten bij stress en/of werkdruk en coaching bij loopbaanvragen. Elk traject is in mijn ogen echter maatwerk en wordt dan ook  afgestemd op de specifieke behoefte van de werkgever en de kandidaat.

Aantrekkelijk tarief met een persoonlijke benadering!

Als zelfstandig gevestigde coach heb ik een kleine, maar overzichtelijke en persoonlijke praktijk.

Aantrekkelijk tarief, persoonlijke benadering

Hierdoor kan ik een tarief bieden dat aanzienlijk lager ligt dan de tarieven van grote landelijke bureau’s. Een kort traject van 3 sessies kost ongeveer 375 euro exclusief BTW. Dit is inclusief het verkennen van uw vraag en een telefonische kennismaking met de kandidaat. Afhankelijk van de invulling van het traject maak ik een gerichte en heldere offerte voor u op.

Door de lage tarieven zijn de kosten van een coachingstraject – bijvoorbeeld in het kader van verzuimpreventie – óók voor kleine werkgevers te overzien.

Werkwijze
  • Vraag / behoefte verkennen bij de opdrachtgever en de kandidaat.
  • Gesprek met de opdrachtgever en daarna telefonische kennismaking met kandidaat
  • Trajectvoorstel & offerte
  • Intake
  • Traject (op maat)
  • Afsluitend gesprek / evaluatie met kandidaat
  • Afsluitend gesprek / evaluatie met werkgever
Facturatie

Facturatie vindt plaats na akkoord op de offerte, aan het begin van het traject. Afhankelijk van de behoefte en problematiek van de werknemer start ik (na inschatting van het coachvraagstuk) met een traject van 3 of 6 sessies. De factuur ontvangt u aan het begin van het traject.


Als er na het traject nog sessies wenselijk zijn, zal ik de werknemer vragen met u in overleg te gaan. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. Als de werknemer besluit door te gaan met het traject of een nieuw traject in wil gaan (met bijv. ander vraagstuk) en dit voor eigen rekening te doen, is dat uiteraard ook geen probleem.

Het kan ook zijn dat u besluit het traject te betalen voor een werknemer, die mijn praktijk reeds op eigen initiatief heeft gevonden. In dat geval stuur ik een factuur voor het aantal sessies dat ik met de kandidaat heb afgesproken. U ontvangt dan geen offerte.

Neem voor meer informatie contact met mij op, dan maken wij een bel-afspraak. Dit is gratis en vrijblijvend.