Skip to content

‘Belangrijker dan wie je volgt
is wie naast je wandelt!’

Op weg

Al lopend gaan we met elkaar in gesprek. Het kan prettig zijn om te praten met iemand die naast je loopt i.p.v. tegenover je zit. Een stilte in een gesprek voelt nu niet ongemakkelijk. Lopen zet je letterlijk en figuurlijk in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. In de natuur zijn nodigt als vanzelf uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en wat je wilt bereiken. Het helpt om dingen in een ruimer perspectief te zien. Wandelen geeft rust in je hoofd. Er komt ruimte en het is gemakkelijker om te luisteren naar die eigen innerlijke stem.

Ook kunnen we met behulp van allerlei werkvormen aan de slag gaan met de verschillende aspecten van jouw hulpvraag. De natuur heeft zijn eigen symboliek die aanknopingspunten biedt bij dat wat zich voordoet in ons leven. We zullen hier soms letterlijk bij stil staan. Denk aan een obstakel op de weg b.v. een omgevallen boomstam. Het kan een symbool zijn voor de belemmeringen die jij tegenkomt om dat wat jij wilt, te verwezenlijken. Een T-splitsing kan wijzen op een te maken keuze. Welke weg kies je? Een plotseling opstekende windvlaag kan vertaald worden naar tegenwind of weerstand die jij ervaart.

Tarieven

Zoals gezegd is het kennismakingsgesprek gratis. We willen beide immers zeker zijn dat we samen graag op pad gaan. Stappen zetten! Doorgaans neemt de wandeling zelf ongeveer 1,5 uur in beslag. Natuurlijk is dit geheel naar jouw wensen aan te passen  en uiteraard hou ik hierbij rekening met jouw wandelervaring! In de meeste gevallen zijn 4 sessies voldoende om weer zelf “op pad” te gaan.

Per sessie is de prijs €125, 00. Dit is incl. BTW, koffie en thee. Heb je zelf geen vervoer naar de wandellocatie dan kan dat geregeld worden!