Skip to content

‘Moeizame wegen leiden vaak
naar mooie bestemmingen! ‘

 

 

Op pad!

Buiten zijn is goed voor je. Het licht, de kleuren, de natuurlijke vormen van planten en bomen, het geluid van je voetstappen op het pad… de hectiek van alledag verdwijnt en je komt tot rust.

Coaching in de natuur geeft ruimte, inspiratie en nieuw inzicht.

Je herkent iets van jezelf in die bijzondere boom, in het mooie blad, de mooie wolken of de zon op je gezicht. Coaching in de natuur brengt je licht, lucht en ontspanning. Uit het hoofd, in beweging, en doelgericht op stap.

Ik help je meer inzicht te krijgen in je oude patronen en meer bewust te worden van wat er bij jou speelt. Ook begeleid ik je bij het helder krijgen en nemen van je volgende stappen en keuzes te maken, soms door gewoon te dóen.

Ik stimuleer je om zowel naar je hoofd, als naar je hart te luisteren. Dat doe ik door te luisteren, te praten, vragen te stellen, stil te zijn, te voelen, te ervaren, te bewegen, te oefenen, te laten zijn wat er is. En dat lekker buiten, wandelend in de natuur. Daar zijn we meer ontspannen en wat er speelt komt makkelijker naar boven. Je komt letterlijk én figuurlijk in beweging. Daarnaast biedt de natuur ons allerlei metaforen en vrijwel alle natuurlijke elementen die we kunnen gebruiken tijdens de coaching.

Onderweg vertel je jouw verhaal. We focussen op jouw authentieke persoon, kracht en kwaliteit.​ We gaan actief aan de slag en maken gebruik van wat we onderweg tegen komen in de natuur. Je vertelt, oefent, ontdekt en ervaart. Prikkelend en fris, met je al je zintuigen wijd open!​

Onderweg…..

  • ben je wie je bent
  • mag je zeggen wat je wilt
  • onderzoek je waar je staat
  • ontdek je waar je echt heen wilt
  • krijg je oog voor jouw unieke kwaliteiten
  • hervind je je flow en energie
  • bereik je duurzaam resultaat
en… hoef je het niet alleen te doen